Загальновиробничі витрати: моделювання поведінки витрат на основі кореляційно-регресійного аналізу - Мокроусова, Т.О.; Парасій-Вергуненко, І.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Розглядаються проблеми розподілу загальновиробничих витрат на постійні та змінні в реальних умовах виробництва та пропонується статистична модель вирішення цих питань.
---------- Рассматриваются проблемы распределения общепроизводственных расходов на постоянные и сменные в реальных условиях производства и предлагается статистическая модель решения этих вопросов.
----------- The problems of division of total production costs into constant and variable ones under real production conditions are considered, and a statistical model for solution of these problems is offered.
----------