Вакуумная картина мироздания - универсальный регулятив автотрофно-космологического мировидения - Журавлёв, В.И. (Наука. Релігія. Суспільство, 2009)
В статье даётся всесторонний анализ автотрофных, в широком смысле слова, технологий. А также
перечисляются необходимые элементы для радикальной трансформации традиционных постулатов
современной культуры и величайших духовных и физических усилий человечества для перехода на
автотрофную стадию общественного развития. У статті подається всебічний аналіз автотрофних, у широкому сенсі цього слова, технологій. А також
перераховуються необхідні елементи для радикальної трансформації традиційних постулатів сучасної
культури та надзвичайних духовних та фізичних зусиль людства для переходу на автотрофну стадію
громадського розвитку.