Моніторинг безпеки на основі аналізу імовірнісних структурно-логічних моделей виробництва - Бєгун, В.В. (Моделювання та інформаційні технології, 2009)
Розглядаються процедури управління безпекою на основі ризик-
орієнтованого підходу та задачі, які з цього виникають.