Практична реалізація алгоритму фрактального стиснення зображень, що є ефективним за часом - Хіміченко, І.В. (Моделювання та інформаційні технології, 2009)
Наведений опис програмної реалізації алгоритму фрактального стиснення
зображень за допомогою просторово-чутливого хешування. Дані комплексні критерії якості алгоритмів стиснення і відновлення растрових зображень; проведено
практичне порівняння з іншими сучасними алгоритмами стиснення зображень на
основі комплексного критерію якості.