Обґрунтування розвитку зарядів розмінування з рідких вибухових речовин - Ментус, І.Е. (Моделювання та інформаційні технології, 2009)
На основі проведеного аналізу основних характеристик протитанкових
інженерних боєприпасів та зарядів розмінування російського та
американського виробництва запропоновано напрямки розвитку зарядів
розмінування з використанням рідких вибухових речовин.