Визначення продуктивності мультиагентної системи підтримки прийняття рішень на основі побудови часового профілю - Савченко, В.А. (Моделювання та інформаційні технології, 2011)
The article highlights the actual aspects of productivity estimation for multiagent
decision support system on the basis of time profile