Об уровне инвестиций в угольную отрасль - Павленко, И.И. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Відповідно до пріоритетів і цільових орієнтирів розвитку економіки розраховані максимально можливі обсяги фінансування й запропонований варіант розвитку вугільної промисловості за рахунок державного бюджету, що дозволяє скоротити загальні обсяги інвестицій у порівнянні із програмою «Українське вугілля».
---------- В соответствии с приоритетами и целевыми ориентирами развития экономики рассчитаны максимальновозможные объемы финансирования и предложен вариант развития угольной промышленности за счет государственного бюджета, что позволяет сократить общие объемы инвестиций по сравнению с программой «Украинский уголь».
---------- According to priorities and purpose-oriented guides of economic development, maximum volumes of finance are estimated and the way for development of the coal industry at the expense of the state budget is offered; it allows to reduce total investment volumes as compared with the programme “Ukrainian Coal”.
----------