О взаимной поляризации двух атомов He^4 - Локтев, В.М.; Томченко, М.Д. (Доповіді НАН України, 2010)
Запропоновано простий метод обчислення взаємної поляризацiї двох атомiв He^4. Метод грунтується на стандартнiй квантовомеханiчнiй теорiї збурень. We propose a simple method based on the standard quantum-mechanical perturbation theory to calculate the mutual polarization of two atoms He^4.