Интегральные теоремы для дифференцируемых функций в трехмерной гармонической алгебре - Плакса, С.А.; Шпаковский, В.С. (Доповіді НАН України, 2010)
Для моногенних функцiй, що набувають значень у тривимiрнiй комутативнiй гармонiчнiй алгебрi з одиницею та двовимiрним радикалом, доведено аналоги класичних iнтегральних теорем теорiї аналiтичних функцiй комплексної змiнної: iнтегральнi теореми Кошi для поверхневого i криволiнiйного iнтегралiв, теорема Морера i iнтегральна формула Кошi. For monogenic functions taking values in a three-dimensional commutative harmonic algebra with the unity and a two-dimensional radical, we have proved analogs of classical integral theorems of the theory of analytic functions of complex variable: the Cauchy integral theorems for a surface integral and a curvilinear integral, the Morera theorem, and the Cauchy integral formula.