Условия абсолютной параметрической устойчивости систем Лурье - Хорошун, А.С. (Доповіді НАН України, 2010)
В роботi концепцiя параметричної стiйкостi використовується для отримання достатнiх умов глобальної параметричної стiйкостi систем Лур’є. Знайдено область такої стiйкостi у просторi параметрiв. The concept of parametric stability is used to obtain sufficient conditions for global parametric stability of Lur’e systems. A region with such a stability in the space of parameters is found.