Тригонометрические формулы полных сопротивлений RL, RC, RLC электроцепей - Божко, А.Е. (Доповіді НАН України, 2010)
Пропонуються адекватнi класичним тригонометричнi формули повних опорiв RL, RC, RLC електричних кiл. The trigonometric formulae for complete resistances of RL, RC, RLC electric circuits are offered. These formulae are adequate to the classical ones.