Спеціалізоване програмне забезпечення для географічного аналізу та інвентаризації парникових газів - Любінський, Б.Б.; Бунь, Р.А. (Моделювання та інформаційні технології, 2011)
Представлено підхід до реалізації спеціалізованого програмного забезпечення для просторової інвентаризації парникових газів. Розроблено архітектуру та встановлено основні вимоги до програмного забезпечення, проаналізовано специфіку форматів використовуваних даних. An approach to building specialized software for spatial inventory of greenhouse gases is presented. Architecture of software is carried out and the main requirements for this software are established. The specifics of used data formats are analyzed.