Моделювання стаціонарних процесів конвективної дифузії у двофазних тілах періодичної структури за змішаних граничних умов - Дмитрук, В.А. (Моделювання та інформаційні технології, 2011)
В даній роботі метод побудови точних аналітичних розв'язків контактно-крайових задач дифузії домішкової речовини у двофазних регулярних структурах з урахуванням конвекгивного механізму масопереносу в одній з фаз узагальнено на випадок змішаних граничних умов. Отримано аналітичний розв'язок задачі дифузії для двофазного шару регулярної структури з врахуванням конвекгивного переносу в одній з фаз та досліджені потоки маси через внутрішню міжфазну поверхню контакту за змішаних умов на границях тіла. This paper generalizes the method for constructing the exact analytic
solutions of the contact boundary value problems of admixture diffusion in two-phase
regular structures allowing for the convective mass transfer mechanism in one of the phases in the case of mixed boundary conditions. The analytic solution of such diffusion problem for two-phase layer of regular structure with allowance for convective transport in one of the phases is obtained and mass flows through the contact interface are studied under the mixed boundary conditions.