Концептуальна модель інформаційної системи управління якістю повітря - Ночвай, В.І.; Криваковська, Р.В. (Моделювання та інформаційні технології, 2011)
Запропоновано структуру інформаційної системи управління якістю повітря. Розроблено концептуальну модель інформаційної системи управління якістю повітря на основі UML-діаграми варіантів використання. The decision making model and structure of information system of management of air quality is proposed. It includes databases and models, power modeling, decision making, writing and data visualization, public awareness.