Механізм виявлення проблемних ситуацій "нових можливостей" в системі планування повітряного простору - Хращевський, Р.В. (Моделювання та інформаційні технології, 2011)
A mechanism to identify problem situations, "new opportunities " in the
planning of the airspace under the influence of external and internal environment.