Інформаційна система супроводження експлуатації авіаційної техніки - Ясенова, І.С. (Моделювання та інформаційні технології, 2011)
Висвітлюються наукові основи інформаційного супроводження експлуатації авіаційної техніки за технічним станом. Розроблені наукові результати реалізуються при створенні інформаційної технології, працездатність якої демонструється на прикладі супроводження експлуатації авіаційної техніки Збройних сил України. Освещаются научные основы информационного сопровождения эксплуатации авиационной техники по техническому состоянию. Разработанные научные результаты реализуются при создании информационной технологии, работоспособность которой демонстрируется на примере сопровождения эксплуатации авиационной техники Вооруженных сил Украины. Scientific bases of data accompaniment of aeronautical engineering service on
the technical state is covered. The developed scientific results will be realized at creation of information technology the capacity of which is demonstrated on the
example of accompaniment of accompaniment of service the aeronautical engineering
of Military powers of Ukraine.