Когнітивна психологія інтелекту операторів технологічних систем та синтез тестів образного сприйняття ситуації - Сікора, Л.С.; Міюшкович, Ю.Г.; Якимчук, Б.Л.; Якимчук, Л.Ю. (Моделювання та інформаційні технології, 2011)
На основі когнітивної психології оперативної діяльності розглянуто методики синтезу тестів для підвищення якості відбору персоналу. На основе когнитивной психологии оперативной деятельности рассмотрены методики синтеза тестов для повышения качества отбора персонала. Based on cognitive psychology operational reviewed procedures for the synthesis of tests to improve the quality of the staff selection.