Символьні моделі лінійних параметричних кіл у частотній області - Шаповалов, Ю.І. (Моделювання та інформаційні технології, 2011)
Розглянуто методи побудови символьних моделей лінійних параметричних кіл у частотній області. Моделі представляють собою системи лінійних алгебраїчних рівнянь і формуються на основі методу вузлових напруг. Частотні символьні моделі параметричних елементів представляються незалежним джерелом, двополюсником або керованим джерелом. Наведені приклади.