Оцінка ефективності реалізації багатоцільового стратегічного плану на підприємстві - Варава, Л.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Запропонований підхід до оцінки ефективності реалізації стратегічного плану, заснований на теорії багатоцільової оптимізації. Як критерій ефективності використовується пріоритетний показник по досягненню цілей у конкретному часовому проміжку стратегічного періоду. Представлено результати оцінки реалізації стратегічного плану для умов гірничо-збагачувального комбінату.
========== Предложен подход к оценке эффективности реализации стратегического плана, основанный на теории многоцелевой оптимизации. В качестве критерия эффективности используется приоритетный показатель по достижению целей в конкретном временном промежутке стратегического периода. Представлены результаты оценки реализации стратегического плана для условий горно-обогатительного комбината.
========== The approach to the estimation of a strategic plan realization efficiency is offered, which is based on the theory of multifunctional optimization. As the criterion of efficiency, a priority index of purpos achievement in the concrete temporal interval of strategic period is used. The results of the strategic plan realization efficiency estimation are presented for the case of the iron ore-dressing plant.
==========