Листи М.А. Шкаліберди - Казьмирчук, Г.Д. (Декабристи в Україні: дослідження й матеріали, 2009)
До уваги читачів пропонуються листи відомого черкаського краєзнавця, співробітника Кам’янського літературно-меморіального музею О.С. Пушкіна і П.І. Чайковського Марії Антонівни Шкаліберди до Г. Д. Казьмирчука.