Нове дослідження історіографії декабристського руху - Ластовський, В. (Декабристи в Україні: дослідження й матеріали, 2009)
Рецензія на монографію: Латиш Ю. В. Університетська decembriana. Дослідження руху декабристів у Київському університеті / Наук. ред. проф. Г. Д. Казьмирчук. - К.: СПД Цимбаленко Є.С., 2008. - 208 с.