Оптимальна структура економіки України в перехідний період - Бурбела, Т.М.; Дуда, М.О. (Науково-технічна інформація, 2009)
У статті проаналізовано основні структурні зрушення, які мали місце в економіці України в 2001-2006 рр. На основі таблиць «втрати-випуск» і економіко-математичного апарату авторами статті розраховано оптимальну структура економіки України в перехідний період. В статье проанализированы основные структурные сдвиги в экономике Украины в 2001 2006 гг. На базе таблиц «затраты-выпуск» и экономико-математического аппарата авторами статьи рассчитана оптимальная структура экономики Украины в переходной период. The article are analyzed the basic structural shifts in economy of Ukraine in 2001-2006. On the basis of Input-Output tables and the economic-mathematical device authors of article calculate optimum structure of economy of Ukraine in the transitional period.