Інноваційні технології у сфері управління якістю - Сіднєва, Ж.К. (Науково-технічна інформація, 2009)
У статті досліджуються сучасні моделі управління якістю на підприємстві, проблеми підвищення якості, вплив системи управління якістю на активізацію діяльності промислових підприємств. В статье исследуются современные модели управления качеством на предприятии, проблемы повышения качества, влияние системы управления качеством на активизацию деятельности промышленных предприятий. In the article modern case quality frames are probed on an enterprise, problems of upgrading, influence of control system by quality on activation of activity of industrial enterprises.