Розвиток і використання мультимедійних засобів і віртуальних лабораторій для навчання та досліджень - Морозов, А.О.; Косолапов, В.Л.; Казачкова, О.М. (Науково-технічна інформація, 2009)
Стаття присвячена аналізу розвитку та використання мультимедійних засобів в освітній сфері і відгуків користувачів таких систем і технологій. Зроблена спроба знайти шляхи вдосконалення системи мультимедійного навчання та викладання. Статья посвящена анализу развития и использования мультимедийных средств в образовательной сфере и отзывов пользователей таких систем и технологий. Предпринята попытка найти пути усовершенствования системы мультимедийного обучения и преподавания. The paper is devoted to an analysis of a development and use of the multimedia tools in educational field, as well as to the users’ evaluations for such systems and technologies. An attempt has been taken to find the most sensitive peculiarities and the ways to improve the multimedia teaching and learning systems.