Державна підтримка розвитку малих міст: проблеми та шляхи вдосконалення - Бугай, С.М.; Мельничук, В.І.; Слівак, А.Є. (Науково-технічна інформація, 2009)
У статті висвітлено можливі напрями вдосконалення державної підтримки розвитку малих міст, викладено пропозиції з підготовки відповідних нормативно-правових актів. В статье освещены возможные направления усовершенствования государственной поддержки развития малых городов, изложены предложения по подготовке соответствующих нормативно-правовых актов. Possible directions of improvement of state support of development of small cities are lighted up in the article, expounded suggestion on preparation of the proper normative-legal acts.