Бюджетні методи мінімізації впливу фінансової кризи на інвестиційне середовище в Україні - Мітал, О.Г. (Науково-технічна інформація, 2009)
У статті розглядається вплив світової фінансової кризи на інвестиційні процеси в країні, аналізуються заходи держави, спрямовані на стабілізацію ситуації, та надаються рекомендації щодо застосування бюджетно-податкових важелів регулювання інвестиційного середовища. В статье рассматривается влияние мирового финансового кризиса на инвестиционные процессы в стране, анализируются мероприятия государства, направленные на стабилизацию ситуации, и предоставляются рекомендации по применению бюджетных инструментов регулирования инвестиционной среды. In the article is examined influence of world financial crisis on investment processes in a country, the measures of the state are analyzed the situations directed on stabilizing and recommendations are given in relation to application budgetary-tax levers of adjusting of investment environment.