Податкові важелі реалізації інвестиційної політики держави - Затонацька, Т.Г. (Науково-технічна інформація, 2009)
У статті розкрито сучасні теоретичні концепції використання податкових важелів для стимулювання соціально-економічного розвитку та інвестиційних процесів. Запропоновано рекомендації щодо запровадження податкових стимулів інвестиційної діяльності в період кризового стану економіки. В статье раскрыты современные теоретические концепции использования налоговых рычагов для стимулирования социально-экономического развития и инвестиционных процессов. Предложены рекомендации по внедрению налоговых стимулов инвестиционной деятельности в период кризисного состояния экономики. The article highlights modern theoretical concepts of using tax levers for stimulating socioeconomic development and investment processes. The author recommendations as to introduce of tax stimuli for investment activity during the economic crisis.