Шляхи вдосконалення механізму формування обов'язкових резервів комерційних банків - Анненков, І.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Обґрунтовано необхідність вдосконалення порядку формування та використання резерву для відшкодування можливих втрат за кредитними операціями комерційних банків як значущого чинника фінансування довгострокового економічного зростання.
========== Обоснована необходимость совершенствования порядка формирования и использования резерва для возмещения возможных потерь по кредитным операциям коммерческих банков как важного фактора финансирования долгосрочного экономического роста.
========== It is grounded that it is necessary to perfect the order of forming and using the reserve to compensate possible losses in credit operations of commercial banks as an important factor of the long-term economic growth financing
==========