Методологічні й практичні аспекти обліку інноваційно-технічних ресурсів - Бодюк, А.В. (Науково-технічна інформація, 2009)
Обґрунтовується зміст показників інноваційної та інвестиційної діяльності, структури інноваційних процесів, формується система показників техніко-технологічних перетворень виробництва. Розробляються інші показники, які є необхідними під час планування й аналізу інноваційно-технологічної діяльності на підприємствах АПК, промисловості, торгівлі, сфери послуг. Обосновывается содержание показателей инновационной и инвестиционной деятельности, структуры инновационных процессов, формируется система показателей технико-технологических преобразований производства. Разрабатываются другие показатели, которые необходимы при планировании и анализе инновационно-технологической деятельности на предприятиях АПК, промышленности, торговли, сферы услуг. Maintenance of indexes of innovative and investment activity, structure of innovative processes is grounded, the system of indexes of technological transformations of production Ls formed. Other indexes, which are needed at planning and analysis of innovative technological activity on the enterprises of, industry, trading, sphere of services, are developed.