Тенденції розвитку світового ринку нанотехнологій: європейський підхід - Березняк, Н.В.; Кваша, Т.К.; Фролова, О.В. (Науково-технічна інформація, 2009)
Аналіз засновано на прогнозах Європейської Комісії щодо розвитку світового ринку нанотехнологій; інформації про державне і приватне фінансування досліджень і розробок; створення робочих місць і компаній, які працюють із нанотехнологіями. Анализ основан на прогнозах Европейской Комиссии по развитию мирового рынка нанотехнологий; информации о государственном и частном финансировании исследований и разработок; создании рабочих мест и компаний, работающих с нанотехнологиями. The analysis is founded on the European Commission forecasts on development of the nanotechnologies world market; information on the state and private financing researches; creation of workplaces in the companies working with the nanotechnologies.