Математичне моделювання технологічного процесу алмазного шліфування деталей з твердих сплавів - Єнікєєв, О.Ф.; Соколовська, Г.В.; Щербак, Т.Л. (Моделювання та інформаційні технології, 2011)
The methods of automatic control theory is proposed and analyzed a
deterministic mathematical model of technological process of diamond grinding
details of hard alloys.