Про інваріантні множники блочно-трикутних матриць та їх діагональних блоків - Щедрик, В.П. (Доповіді НАН України, 2010)
За певних обмежень на канонiчну дiагональну форму блочно-трикутної матрицi встановлено взаємозв’язок мiж iнварiантними множниками її дiагональних блокiв. Under some restrictions on the canonical diagonal form of a block-triangular matrix, the relation between invariant factors of its diagonal blocks has been established.