До 80-річчя акадкміка національної академії наук України Анатолія Андрійовича Чухна (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
20 грудня виповнюється 80 років
від дня народження, 60-річчя навчання і
праці у Київському університеті імені
Тараса Шевченка, понад півстоліття
плідної наукової, педагогічної і
громадської діяльності А.А. Чухна