Характеристичний показник розв'язку детермінованого диференціально-функціонального рівняння нейтрального типу в скалярному випадку - Малик, І.В. (Доповіді НАН України, 2010)
Одержано критерiй для визначення характеристичного показника розв’язку детермiнованого диференцiально-функцiонального рiвняння нейтрального типу. A criterion for the determination of the characteristic exponent of a solution of the deterministic functional differential equation of the neutral type is obtained.