Законодавче оформлення виборів Президента України (1991 - 1999 рр.) в науковій літературі - Коротка, Н.Ф. (Наука. Релігія. Суспільство, 2009)
Стаття присвячена дослідженню наукових публікацій з проблеми законодавчого оформлення президентських виборів в Україні 1991 – 1999 років. З’ясоване основне коло питань при висвітленні науковцями формування законодавства про вибори Президента України. Статья посвящена исследованию научных публикаций по проблеме законодательного оформления президентских выборов в Украине 1991 – 1999 годов. Определен основной круг вопросов в освещении учеными формирования законодательства о выборах Президента Украины. The article is devoted to the research of the scientific publications on a problem of legislative registration of presidential election in Ukraine in 1991 – 1999. The basic circle of questions in illumination by scientists of formation on the legislation on presidential election in Ukraine is defined.