Ігрове начало у бутті демократичного суспільства - Андрієнко, О.В. (Наука. Релігія. Суспільство, 2009)
Стаття присвячена питанню ігрового начала у контексті демократичного суспільства. У контексті ігрової моделі
було проаналізовано політичну конкуренцію, соціальний порядок, конфлікт, комунікацію та свободу. Зроблено
висновок про неподільність гри та політики, гри та демократії, а також про неможливість їх повного збігу. Статья посвящена вопросу игрового начала в контексте демократического общества. В контексте игровой
модели были проанализированы политическая конкуренция, социальный порядок, конфликт, коммуникация и
свобода. Сделан вывод о нераздельности игры и политики, игры и демократии, а также о невозможности их
полного совпадения. The article is devoted to the question of the game beginning in the context of democratic society. Political competition,
social order, conflict, communication, and freedom have been analyzed in the context of the game model. The conclusion
about indivisibility of game and policy, game and democracy and the impossibility of their complete coincidence
was made.