Синтез фторированных азосодержащих бисфенолов - Шевченко, В.В.; Ткаченко, И.М.; Кононевич, Ю.Н.; Сидоренко, А.В.; Шекера, О.В. (Доповіді НАН України, 2010)
Реакцiєю дiазотування фторовмiсних iзомерних дiамiнiв з їх подальшим азосполученням з фенолом отримано новi фторованi бiсфеноли, якi мiстять у своєму складi двi азогрупи. Fluorine-containing bisphenols with two azogroups in composition are obtained by diazotization of fluorine-containing aromatic isomeric diamines and by their following azocoupling reaction with phenol.