О Фурье-комбинированном сингуларисном процессе зарядки аккумулятора - Божко, А.Е. (Доповіді НАН України, 2010)
Розв’язується задача з визначення напруги на акумуляторi при його зарядженнi вiд Фур’є-комбiнованої сингуларисної напруги. The problem of determination of the accumulator voltage at its charging with the help of the Fourier-combined singularisnal voltage is solved.