Асимптотические представления угловых колебаний оси симметрии снаряда - Коносевич, Б.И. (Доповіді НАН України, 2010)
У додаток до двох вiдомих, розглянуто ще два типи асимптотичних представлень кутових коливань осi симетрiї снаряда. Дано оцiнки похибок усiх цих представлень для випадку незагасаючих коливань та для випадку загасання низькочастотних коливань. Two new types of asymptotic representations of angular oscillations of the axis of symmetry of a projectile are proposed in addition to two known ones. Estimations of the error of these representations are obtained both for the cases of non-damped oscillations and damped low-frequency oscillations.