Про новий аналог інтегральної нерівності Біхарі для розривних функцій та його застосування в проблемі стійкості розв'язків імпульсних систем - Борисенко, С.С. (Доповіді НАН України, 2010)
Розглянуто новий аналог леми Бiхарi для розривних функцiй та його застосування при дослiдженнi задачi стiйкостi розв’язкiв iмпульсних систем диференцiальних рiвнянь. A new analog of Bihari’s lemma for discontinuous functions and its application to the problem of stability of solutions for impulsive systems of differential equations are considered.