Нові знахідки грибів, занесених до Червоної книги України (Одеська обл.) - Ткаченко, Ф.П.; Попова, О.М.; Бабенко, О.А. (Інститут ботаніки ім. М.Г. Холодного НАН України, 2009)
Представлены общие сведения о новых находках в Одесской обл. грибов, занесенных в Красную книгу Украины: Morchella steppicola Zerova и Mutinus caninus (Huds.) Fr.