До 80-річчя від дня народження Олени Григорівни Судьїної - Шнюкова, Є.І. (Інститут ботаніки ім. М.Г. Холодного НАН України, 2009)
12 квітня 2009 року виповнилося б 80 років відомому українському вченому, біохіміку-еволюціоністу, докторові біологічних наук, професорові Олені Григоровні Судьїній, яка все життя присвятила розвитку біологічної науки.