Нові відомості щодо адвентивних видів з роду Artemisia L. (Asteraceae) флори України - Бойко, Г.В. (Український ботанічний журнал, 2009)
Приведены описания выявленных в гербариях KW, DNZ и YALT самых давних для территории Украины находок адвентивных видов Artemisia annua L., A. tou rnefortiana Rchb. и A. lavandulifolia DC. (A. umbrosa (Turcz. ex Besser) Pamp.). Выявлены нес ко лько новых локалитетов A. verlotiorum Lamotte в АР Крым (г. Ялта, пгт Мисхор и Партенит). Data on the oldest finds of alien species Artemisia annua L., A. tournefortiana Rchb. and A. la vandu lifolia DC. (A. umbrosa (Turcz. ex Besser) Pamp.) from the territory of Europe, Ukraine and its re gions are reported.