Професору Каролю Лятовському — 70 років - Протопопова, В.В.; Ільїнська, А.П.; Целка, З.; Єна, А.В.; Тохтарь, В.К. (Український ботанічний журнал, 2009)
Професору Каролю Лятовському (Ргоf. Dг. Кагоl Lаtоwski) — відомому польському вченому-ботаніку. почесному члену Українського ботанічного товариства, доктору габілітованому, професору Університету імені Адама Міцкевича в Познані — у 2009 р. виповнюється 70 років.