Рослинність Словаччини - Голуб, В.Б.; Дубина, Д.В.; Ніколайчук, Л.Ф.; Сорокін, О.М. (Український ботанічний журнал, 2010)
Рецензія на книгу: Vegetacia Slovenska. Rastlinne spolecenstva slovenska. 4. Vysokohorska vegetacia. Kliment J., Valachovič М. / Editori. Bratislava: Veda, 2007. 388 р.
(Рослинність Словаччини. Рослинні угруповання Словаччини. 4. Високогірна рослинність / За ред. Я. Климент, М. Валахович. — Братислава: Veda, 2007 — С. 388)
(A review). Vegetation of Slovakia. Plant communities of Slovakia. 4. High-mountain vegetation / Eds. by Jan Kliment and Мilan Valachovič. Bratislava: Veda, Bratislava. — 2007. — 388 p.