В Українському ботанічному товаристві - Перегрим, О.М. (Український ботанічний журнал, 2010)
5 лютого 2010 року в Інституті ботаніки ім. М.Г. Холодного НАН України відбулося спільне засідання Центральної ради Українського ботанічного товариства (УБТ) та його Київського відділення. На порядку денному була доповідь президента УБТ академіка НАН України К.М. Ситника про завдання УБТ, ботанічних установ, усіх ботаніків України у зв’язку з рішенням ООН оголосити 2010-й рік Міжнародним роком біорізноманіття.