Фізіолого-біохімічні та стреспротекторні функції селену в рослинах - Давидова, О.Є.; Вешицький, В.А.; Яворовський, П.П. (Физиология и биохимия культурных растений, 2009)
Узагальнено й проаналізовано літературні та власні експериментальні дані стосовно фізіолого-біохімічної ролі селену в рослинах, його адаптогенних і стреспротекторних властивостей. Обобщены и проанализированы литературные и собственные экспериментальные данные о физиолого-биохимической роли селена в растениях, его адаптогенных и стрессопротекторных свойствах. Literary and own experimental data are analysed in relation to the physiological and biochemical role of selenium in plants, its adaptive and stressprotective properties.