Реакція зернового, овочевого та укісного гороху на біотичний стрес в модельних умовах in vitro - Задорожна, О.А.; Сокол, Т.В.; Юшкіна, Л.Л. (Физиология и биохимия культурных растений, 2009)
Досліджено особливості культивування in vitro зернового, овочевого, укісного гороху (Pisum sativum L.) в модельних умовах біотичного стресу, викликаного фільтратом Ascochyta pisi Lib. Встановлено різну реакцію на біотичний стрес зернового та овочевого гороху. Исследованы особенности культивирования in vitro зернового, овощного, укосного гороха (Pisum sativum L.) в модельных условиях биотического стресса, вызванного Ascochyta pisi Lib. Установлена разная реакция на биотический стресс зернового и овощного гороха. Peculiarities of grain, vegetable and hay harvest pea (Pisum sativum L.) in vitro cultivation under model conditions of biotic stress, induced by Ascochyta pisi Lib. has been investigated. Different reaction on biotic stress for grain and vegetable pea was determined.