Чудотворець дендропарку «Софіївка» — Іван Семенович Косенко - Черевченко, Т.М. (Автохтонні та інтродуковані рослини, 2010)
Час рікою пливе, так і життя людське. Адже третього грудня 2010 року виповнюється 70 років унікальному директору дендропарку «Софіївка», чл.-кор. НАН України, д. б.н., професору, заслуженому діячу культури України — Івану Семеновичу Косенку.