Поширення хижих кліщів-аністид (Trombidiformes, Prostigmata, Anystidae) в Україні - Погребняк, С.Г. (Збірник праць Зоологічного музею, 2009)
На території України виявлено представників 10 видів хижих кліщів-аністид. Відзначено типові місця мешкання цих видів. На территории Украины обнаружены представители 10 видов хищных клещей-анистид. Отмечены типичные местообитания этих видов. The 10 Anystid mite species are recorded in the territory of Ukraine. Typical habitats and territories are specified.